O NÁS


Tento projekt vznikl díky naší lásce k francouzskému vínu a gastronomii.

Naší myšlenkou bylo najít a vytvořit prostor vhodný nárokům na vybranou grastromii a ušlechtilá vína.

Harmonie v našem smyslu začíná příjemným prostředím, postupuje přes chuťové pohárky a domácí atmosféru a končí opravdovým zážitkem. Vše musí do sebe zapadat. Jedno bez druhého nejde.

Sára Hrstková nejraději připravuje vybrané pokrmy a delikatesy k přesně vytypovaným vínům. Hledá zajímavé kombinace a přivádí je k životu.

Protože měla příležitost projít speciální someliérskou praxí, má opravdu z čeho čerpat. Ne nadarmo se říká, že vnímání vůní a chutí je u žen mnohem intenzivnější než u mužů.

Petr Sláma se specializuje na prezentace, degustace a vyběr ušlechtilých francouzských vín.

Každé víno je určené pro jinou příležitost, potřebuje odlišný přístup a znalosti. Díky dlouholeté praxi v tomto oboru dokáže vše připravit a navodit vytouženou atmosféru harmonie.

A jak už to bývá, jedno bez druhého nefunguje.

Jídlo podporuje víno a díky vínu si vychutnáte skvělé jídlo.